تعرفه طب سوزنی ۱۴۰۲

طب سوزنی یکی از شاخه‌های طب سنتی چین است که بر اساس نظریه انرژی چی و مسیرهای مریدین بدن انسان انجام می‌شود. در این روش سوزن‌های بسیار نازکی را در نقاط خاصی از بدن فرو می‌کنند تا تعادل انرژی چی برقرار شود. در این مطلب به بررسی این موضوع که طب سوزنی چیست و همچنین قیمت طب سوزنی چقدر است، خواهیم پرداخت.

هزینه و قیمت طب سوزنی

طب سوزنی یکی از روش‌های درمانی است که می‌تواند به بهبود ناباروری در زنان و مردان، کاهش وزن، درمان کمر درد و مسائل مربوط به زیبایی به مراجعین و… کمک کند. اما هزینه و قیمت طب سوزنی برای هر مورد متفاوت است. بصورت کلی هزینه هر جلسه طب سوزنی در ایران بین 100 تا 400 هزار تومان متغیر است. جهت اطلاع از میزان دقیق هزینه‌ها میتوانید با مشاورین ما در تماس باشید تا توضیحات تکمیلی و هزینه دقیق درمان به شما اعلام شود.

هزینه درمان با طب سوزنی به عوامل مختلفی بستگی دارد:

  • تعداد و مدت زمان جلسات طب سوزنی که بر اساس شدت و علت مراجعه، سن و وضعیت سلامتی بیمار تعیین می‌شود.
  • تخصص و تجربه پزشک طب سوزنی که می‌تواند بر اساس مدرک، سابقه کار، شهرت و محل کار متفاوت باشد. در این حالت بدیهی است که پزشکان متخصص و مجرب، معمولا هزینه بیشتری دریافت می‌کنند.
  • مواد و تجهیزاتی هم‌چون سوزن‌ها، مواد ضد عفونی کننده و… که برای انجام طب سوزنی استفاده می‌شوند، می‌توانند بر هزینه نهایی تاثیر گذار باشند.

 

مراقبت های قبل و بعد از طب سوزنی چیست؟

عوارض طب سوزنی

طب سوزنی در صورت انجام توسط پزشکان متخصص و مجرب، یک روش درمانی امن و کم عارضه است. اما در عین حال می‌تواند برخی از عوارض جانبی را به دنبال داشته باشد که بیشتر آن‌ها موقتی و خفیف هستند.

  • درد، خونریزی، کبودی یا عفونت در محل ورود سوزن
  • سرگیجه، تهوع، استفراغ یا احساس بی‌حالی
  • کاهش فشار خون یا افزایش ضربان قلب
  • آسیب به عصب‌ها، عضلات یا مفاصل
  • سقط جنین یا زایمان زودرس در زنان باردار
  • واکنش‌های حساسیتی به سوزن‌ها یا موادی که روی آن‌ها استفاده می‌شود.
این مقاله را از دست ندهید:  طب سوزنی در درمان کدام بیماری‌ها موثر است؟

عوارض طب سوزنی

برای جلوگیری از عوارض جانبی طب سوزنی، لازم است که از پزشکان متخصص و مجرب کمک بگیرید و اطمینان حاصل کنید سوزن‌هایی که برای درمان شما استفاده می‌شوند تمیز و یکبار مصرف باشند. جهت اطلاعات بیشتر مقاله عوارض طب سوزنی را مطالعه نمایید.

مراقبت‌های بعد از طب سوزنی

مراقبت های بعد از طب سوزنی برای حفظ و افزایش اثر بخشی درمان انجام خواهند شد که برخی از آن‌ها به شرح زیر هستند:

  • محل ورود سوزن‌ها را تمیز و خشک نگه دارید. از فشار و ماساژ دادن، خارش یا دستکاری کبودی‌ها خودداری کنید.
  • از آفتاب، گرما، سرما، باد یا رطوبت زیاد دوری کنید و لباس‌های گشاد و راحت بپوشید.
  • از مصرف غذاهای سنگین، چرب و تند خودداری کنید و به مصرف غذاهای سبک، تازه و مغذی روی آورید.
  • از مصرف الکل، دخانیات و آبجو خودداری کنید و به جای آن‌ها آب فراوان بنوشید تا بدن خود را هیدراته نگه دارید.
  • از انجام فعالیت‌های سنگین، ورزش‌های شدید، استحمام گرم، سونا، جکوزی و ماساژ خودداری کنید و به استراحت کافی بپردازید.

کلام آخر…

طب سوزنی یک روش درمانی قدیمی و موثر است که می‌تواند برای درمان بیماری‌ها و بهبود سلامت و زیبایی بدن مورد استفاده قرار گیرد که با تنظیم انرژی چی در بدن، می‌تواند تاثیر مثبتی بر روی سیستم‌های عصبی، هورمونی، گوارشی و… داشته باشد. همچنین هزینه و قیمت طب سوزنی برای درمان بیماری‌ها و بهبود سلامت و زیبایی بدن، به عوامل مختلفی بستگی دارد که در نهایت با نظر پزشک طب سوزنی مشخص خواهد شد. برای به دست آمدن نتایج بهتر، باید به مراقبت‌های بعد از طب سوزنی نیز توجه داشته باشید و از رژیم غذایی و ورزشی مناسب پیروی کنید.

این مقاله را از دست ندهید:  همه چیز درباره خطرات و عوارض جانبی طب سوزنی

سوالات متداول

  1. مدت زمان انجام طب سوزنی چقدر است؟

مدت زمان انجام طب سوزنی بستگی به نوع و شدت بیماری، سن و وضعیت سلامتی بیمار، تخصص و تجربه پزشک و روش و تکنیک به‌ کار گرفته شده، دارد. معمولا هر جلسه طب سوزنی بین ۳۰ تا ۶۰ دقیقه طول می‌کشد و برای به دست آمدن نتایج مطلوب، نیاز به چندین جلسه طب سوزنی در هفته و برای چند هفته یا ماه خواهد بود.

  1. طب سوزنی با چه روش‌های درمانی دیگری می‌تواند هماهنگ شود؟

طب سوزنی یک روش درمانی مکمل است که می‌تواند با روش‌های درمانی دیگر هم‌چون دارو درمانی، جراحی، فیزیوتراپی، ماساژ، گیاهان دارویی، طب سنتی و… هماهنگ شود و اثر بخشی آن‌ها را افزایش دهد. البته برای این هماهنگی، باید با پزشک معالج خود مشورت کرده و از سازگاری و احتمال تداخل طب سوزنی با دیگر روش‌های درمانی اطمینان حاصل کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *